<
>
<
>
Barangoló Nappal ünnepel A Vértes Agorája

A Vértes Agorája közelgő születésnapja kapcsán Salamon Hugó, szakmai vezető és Sugár Gabriella, az Agora főmunkatársa vendégeskedett a Tatabányai Közösségi Televízió szerkesztőségében.


 
Az elmúlt évek születésnapjait idézte fel Salamon Hugó, köztük a 2013-as nyitást, amely a Tavaszi Agora Napok, avagy mindenből egy keveset címet viselte. Egy évvel később a II. Tavaszi Agora Napok, avagy mindenből egy kicsit többet! elnevezésű, háromnapos programsorozat következett, majd 2015-ben egy rendhagyó esemény, a Kincsesbánya – tatabányai városi vetélkedő.
 
Az idén egy, már sikerrel bemutatkozott rendezvényt frissítenek fel a szervezők: a nyitás harmadik évfordulóján, a Barangoló Napon, 2016. április 23-án, szombaton kilenc izgalmas úti cél várja a rendhagyó aktivitásokra éhes közönséget.


 
Sugár Gabriella, programfelelős, A Vértes Agorája főmunkatársa a stúdióban különböző, az állomásokhoz kapcsolódó tárgyakkal keltette fel a nézők érdeklődését. Tájékoztatójából kiderült, nem csak Tatabánya egyes városrészei, de a térség települései is szerephez jutnak ezen a napon. Megtalálja a szívének kedves elfoglaltságot mindenki, aki egy sportos, játékos, múltidéző, katonás vagy akár nemzetiségi délutánon venne részt.
 
A Barangoló Nap 14 órakor kezdődik A Vértes Agorája előtti téren, innen indulnak kilenc irányba a buszok, amelyekre 500 forintért válthatnak jegyet az érdeklődők. A nap 17 óra 30 perctől egy fergeteges, ingyenes rock and roll partival zárul a téren.
 
RÉSZLETEK ÉS ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS