<
>
<
>
Budapest Bárral zárta az évet a Vértes Agorája

Nagy durranással zárta az évet A Vértes Agorája. Igazi zenei élmény várta a látogatókat, hiszen a Budapest Bár koncertezett a nagyteremben 2013. december 29-én. Annyian voltak kíváncsiak a 2007-ben alakult zenekarra, hogy kétszer is megtelt a Vértes Agorája nagyterme.


 
A délutáni első előadás előtt Schmidt Csaba polgármester és Sámuel Botond, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket. Az első felvonás is nagy sikert aratott, tíz kiváló művész, ahogy Farkas Róbert korábban fogalmazott, egy "igazi alkotóközösség" varázsolta el a közönséget.
 
Az állandó zenekari tagokat – Farkas Róbert (hegedű), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (zongora, harmonika), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob) – öt énekes egészítette ki: Németh Juci, Rutkai Bori, Ferenczi György, Frenk és Keleti András énekhangja és stílusa az ötvenes és hatvanas évek budapesti kávéházi hangulatába repítette a hallgatóságot. Többek között filmslágerek, táncdalok, kuplék hangzottak el, de merítettek Jávor Pál, Kabos Gyula és Harangozó Teri ismert dalaiból is.


 
A nagyterem nézőterének sorai a második előadásra is megteltek. A tapsvihar pedig ezúttal sem maradt el. A Budapest Bár így sokadik sikeres koncertjét könyvelhette el, rendhagyó módon egy napon kettőt is. Farkas Róbert és zenekara számára nem szokatlan ez a tempó, hiszen évente akár százszor is rajongóik elé állnak. Nem csak Magyarországon, de külföldön is rendszeresen zenélnek. Tavasszal, a tervek szerint, megjelenik hatodik albumuk is, amelyet biztosan nagyon vár már népes rajongótáboruk.

forrás: www.avertesagoraja.hu