<
>
<
>
Dán tornászok az Árpád téren

Nem mindennapi élményben lehet része annak, aki ellátogat 2013. július 15-én déli 12 órakor az Árpád térre, ahol 42 profi dán tornász mutatja be lélegzetelállító show műsorát. A rendezvény ingyenes!

Dániában a torna több, mint sportág, sokkal inkább egyfajta életforma, melyet ma több, mint 300.000 aktív tornász képvisel és egyben tagja a Dán Tornász és Sport Egyesületnek. Az egyesületet képviselő csapatok tagjai Dánia legjobb tornászai, akiket az ország különböző régióiból válogatnak össze. A legújabb trendeknek megfelelően, a legmodernebb technikával állítják össze műsoraikat, amit Európa szerte több tízezer embernek is bemutatnak és ezáltal népszerűsítik a dán torna kultúráját és hagyományát.

Aki hétfő délben kilátogat az Árpád térre, nem csak egy modern, akrobatikus elemekkel színesített, páratlan tornász bemutatót láthat, hanem akár még a Don Pepe Pizzajáratával is találkozhat a helyszínen.


Mi is a Don Pepe Pizzajárat?

2013. július 15-én, Tatabánya utcáin korzózik az emeletes pizzajárat. Keresd meg, intsd le, és ugorj fel egy ajándék pizza szeletért és egy Horalky nápolyiért. .

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


Szervező:

Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Együttműködő partnerek:

Dán partnerek: Skals, TEKO Design+Business, BON’A PARTE
Don Pepe


(A Don Pepe Pizzajárat tervezett érkezése: 12:00-12:30 a Megyeháza parkolóban)
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!