<
>
<
>
Farsang volt az Agorában

Az Agora Családi Napok második állomása az Itt a farsang, áll a bál.. címet kapta. 2014. február 16-án, vasárnap délelőtt jelmezes, álarcos gyerekek lepték el A Vértes Agorája auláját, Cibere vajda és Konc király fogadta az érkezőket. Állatoktól a szuperhősökön át egészen a hercegnőig az álruhák rendkívül széles választékát vonultatták fel a kicsik és nagyobbak.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

A résztvevőket kreatív játszóház várta, ahol szebbnél szebb álarcok, fakanál- és zacskóbábok is készültek. Természetesen ezúttal sem maradhatott el az arcfestés, ami újra nagy sikert aratott a gyerekek körében. A várt hangzavar is megérkezett, kolompok és kereplők gondoskodtak a zajos szórakozásról.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

Növekvő érdeklődés mellett működött a játék cserebere. Tíz órakor a jelmezes aprótalpúak a szüleikkel vonultak le a lépcsőn, alul finom farsangi fánk várta őket. Az aulában aztán látványos táncot ropott a színes forgatag.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

A Vértes Agorája csapata filmélményről is gondoskodott, a kamarateremben a Csizmás, a kandúr című animációs vígjáték okozott vidám perceket az ifjú közönségnek.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

Aki ellátogatott az Agora farsangi programjára, nem csalódott. Ezt bizonyítja, hogy a résztvevők nehéz szívvel vették tudomásul, hogy délben véget ért a rendezvény. 2014. március 23-án a Keménykalap és krumpliorr című előadás várja a gyerekeket.

szöveg: www.avertesagoraja.hu
fotó: Tatabánya Pont