<
>
<
>
Jövőbiztos kínálat a UPC új tatabányai üzletében

Nagyobb választékkal, tágasabb eladótérrel, és számos egyéb újdonsággal várja az ügyfeleket a UPC új tatabányai üzlete. A UPC szupergyors hálózatán elérhető internetes és televíziós szolgáltatások mellett a UPC Mobil készülékkínálatát is kipróbálhatják a vásárlók, akik a legújabb akciókról is első kézből kaphatnak szakszerű információt.
Idén ősztől új helyen, a tatabányai fő posta mellett, a Fő tér 30/a. szám alatt várja az ügyfeleket és az érdeklődőket a UPC Magyarország tatabányai üzlete. A megújult külsőről és a UPC aktuális termék- és szolgáltatás portfóliójáról Marton Ildikó boltvezetővel beszélgettünk.

 

A korábbi helyen már évek óta működött az üzlet, miért döntöttek most a költözés mellett?

Új boltunk a korábbinál jóval nagyobb alapterületű és erre az extra helyre mindenképp szükségünk volt a megnövekedett ügyfélforgalom miatt. Az eddigieknél sokkal kényelmesebb és szebb belső térben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket hétköznap reggel 8 és délután 5 óra között, szombaton pedig reggel 8 órától délig, akár ügyintézés, akár vásárlás miatt keresnek fel minket. Ráadásul a UPC Mobil tavalyi indulása óta kibővült a készülékválasztékunk is, amelynek bemutatására sokkal alkalmasabb ez az új enteriőr, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a vásárlás előtt alaposan megnézhessék, kipróbálhassák a mobilokat. A jó döntés meghozatalához természetesen szakértői segítséget is kaphatnak munkatársainktól. Ezen kívül a központi elhelyezkedés és a jobb megközelíthetőség is a mellett szólt, hogy ide költözzünk.

 

Számíthatnak-e az új boltba látogatók további akciókra?

Természetesen ilyennel is folyamatosan készülünk. Ez persze csak egy apró figyelmesség, az igazi előnyöket az egyéni igényekhez igazított kábeltelevíziós, vezetékes telefon és mobil ajánlataink jelentik a látogatók számára.
Milyen mobil ajánlatokkal várják az érdeklődőket és kiknek szól a UPC Mobil szolgáltatása?
A UPC Mobil korlátlan adatforgalmat, ezáltal pedig korlátlan szórakozást kínál az ügyfeleknek, ami ma már kiemelt igény, szinte minden korosztályban. Előfizetőinknek többé nem jelenthet problémát, hogy otthonuktól távol is szabadon böngészhessenek a neten, e-maileket küldjenek, videókat nézzenek, vagy akár online hallgassanak zenét – velünk mindezt korlátlanul tehetik. Ráadásul, mobilszolgáltatásunk már a vezetékes előfizetéssel nem rendelkezők számára is elérhető.  Amellett, hogy egyedi díjcsomag- és készülékkínálattal várjuk a látogatókat megújult üzletünkben, egy aktuális akcióra is felhívnám a figyelmet: az ősszel megnövekvő mobiligényeket kiszolgálva három mobil készülékünk csupán 10.000 forintos áron Freedom tarifacsomagokkal.


Az új iroda átadója 2016. október 20-án.

 

Az aktuális készülék- és díjcsomag akciók mellett miért érdemes a UPC Mobilhoz csatlakozni?

A UPC Mobil ügyfelek olyan extra díjak nélküli szolgáltatásokat is élvezhetnek, mint a UPC Wi-Free, amivel országszerte több mint 360 000 ponton csatlakozhatnak a UPC vezeték nélküli hálózatához, így gyorsítva akár tízszeresére mobil adatsebességüket. Amennyiben UPC Mobil ügyfelünknek van vezetékes telefon előfizetése is, a UPC Phone alkalmazás segítségével a vezetékes díjcsomagja percdíjaival telefonálhat, sőt, mobiltelefonján fogadhatja a vezetékes számra érkező hívásait is. Ha pedig digitális kábeltévé előfizetéssel is rendelkezik ügyfelünk, akkor az ingyenesen letölthető Horizon Go alkalmazás tesz lehetővé további kényelmi funkciókat: az alkalmazásnak köszönhetően a UPC Digitális Kábeltv csomagjának csatornáit bárhol, akár mobiltelefonján is nézheti.

 

A vezetékes újdonságok közül mit ajánlanak a Tatabányán és környékén élőknek?

A vezetékes újdonságok közül a Műsorvisszanéző funkciót emelném ki kábeltévé előfizetőinknek, amellyel felvétel beállítása nélkül, 7 napig lehet visszanézni a tévéműsorokat. Másik újdonságunk a szupererős wifi jelet biztosító Connect Box, amely három antennájának köszönhetően az eddigi routerekhez képest sokkal nagyobb távolságra és sokkal erősebb internetjelet tud továbbítani - legyen szó otthoni vagy irodai használatról. A legmodernebb AC-s wifi szabvány szerint működő eszköz segítségével ügyfeleink a UPC 500 Mbit/sec sebességre képes, új generációs szélessávú hálózatának előnyeit maximálisan ki tudják használni. Teljes sávszélességgel élvezhetik internetkapcsolatukat vezeték nélkül is, csatlakoztathatják összes vezeték nélküli eszközüket
sebességcsökkenés nélkül, és otthonuk legtávolabbi sarkaiban is stabil és gyors wifi jel mellett tudnak internetezni. Arról nem is beszélve, hogy letisztult designjának és rejtett antennáinak köszönhetően, a UPC Connect Box akár a nappalink dísze is lehet.

 

A megfelelő wifi modem kiválasztása ilyen kulcsfontosságú ahhoz, hogy akadálytalanul, jelentősebb lassulás vagy akadozás nélkül tudjunk internetezni? 

Így van, de tapasztalataink szerint a felhasználók sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy az otthoni és irodai internetkapcsolat minőségét nem csak az előfizetésben foglalt tényleges sávszélesség, hanem a wifi modem adottságai, illetve működési környezete is jelentősen befolyásolják. Számít, hogy a készüléket a lakás vagy iroda mely pontján, milyen egyéb, a rádiójeleket esetlegesen gyengítő eszköz - pl. háztartási gépek vagy elektronikai berendezések - közelében helyezik el, de sokat nyomhat a latban az épület falainak anyaga és vastagsága, vagy a szomszédban működő wifi eszközök mennyisége is. Bár a Connect Box minden tekintetben javít a felhasználói élményen, a szupergyors modem adottságainak minél jobb kihasználása érdekében itt is érdemes figyelni az elhelyezés szempontjaira. Ehhez hasznos tippeket adunk a UPC weboldalán is.

 

A Connect Boxot is kereshetik kedvezményes ajánlat keretében a vásárlók?

Aktuális akciónk keretében a Fiber Power 120 és annál magasabb új internet-előfizetésekhez díjmentesen kínáljuk a Connect Box wifi modemet. Meglévő ügyfeleink díjmentesen Fiber Power 500-as csomagra váltással vagy egy egyszeri díjért cserébe juthatnak hozzá az eszközhöz. Emellett minden internet csomagot nagy kedvezménnyel kínálunk az iskolakezdési szezonra való tekintettel.


(X)