<
>
<
>
Költözik az Okmányiroda

Az Okmányiroda költözésére az Integrált Közigazgatási Központba (közismert nevén az Omega Parkba) 2013. szeptember 27-30. napja között kerül sor. Ezt követően négy munkaállomás marad a Fő tér 8. szám alatt, igazodva a leendő kormányablakok számához, ezentúl tehát két helyen lehet az ilyen típusú ügyek egy részét intézni. 2013. szeptember 27-én, pénteken az okmányirodai szolgáltatások nem lesznek elérhetőek sem a Fő tér 8. sem pedig a Bárdos László u. 2. (IKK, azaz Omega Park) szám alatt, az okmányirodai szolgáltatás ezen a napon szünetel.

2013. szeptember 30-tól, a Fő tér 8. szám alatt maradó okmányiroda egész nap várja az ügyfeleket, míg az IKK-ban ezen a napon csak 13.00 órától lesz ügyfélfogadás, valamennyi ügykörben.  A Fő tér 8. szám alatti okmányirodában, az alábbi ügykörökben tudják fogadni az ügyfeleket: lakcím, útlevél, személyi igazolvány, parkolási igazolás, lakcímkártya, diákigazolvány, vezetői engedély, vállalkozói ügyintézés, ügyfélkapu, jogosítvány bevonás (hatósági ügyintézés).

Az IKK-ban az okmányiroda az alábbi ügykörökben fogadja az ügyfeleket: lakcím, útlevél, személyi igazolvány, parkolási igazolás, lakcímkártya, diákigazolvány, vezetői engedély, vállalkozói ügyintézés, ügyfélkapu, lejárt jogosítvánnyal kapcsolatos ügyintézés, gépjármű ügyintézés. Mindezek alapján gépjármű ügyintézésre csak az IKK-ban lesz lehetőség, míg a jogosítvánnyal hatósági kapcsolatos ügyintézésre csak a Fő tér 8. szám alatt elérhető.

Bővebb tájékoztatás www.kemkh.hu, illetve a http://www.kormanyhivatal.hu/hu/komarom-esztergom weblapon találhatóak.

Forrás: tatabanya.hu