<
>
<
>
Megtelt az Árpád tér Szilveszterkor

Hajnalig tartó utcabállal köszöntötték az újévet az Árpád téren 2014. január elsején hajnalban. Városunkban kerékpáros felvonulással és az Árpád téren koncerttel, látványos tűzijátékkal ünnepelhetett mindaz, aki vidám társaságban szerette volna búcsúztatni a 2013-as, illetve köszönteni a 2014-es évet.


A korábban a Facebookon meghirdetett évégi fotófeltöltő játék nyertese átvette a Samsung Galaxy TAB 3 tabletet és egy nagy üveg pezsgőt Schmidt Csaba polgármestertől. 

Tatabánya szilveszteri mulatságán az érdeklődés felülmúlta a szervezők várakozásait. Csaknem kétezren gondolták úgy, hogy a megyeszékhely szívében töltik el az ünnepi pillanatokat. A Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda díjmentes programjára sokan hoztak magukkal, hogy már éjfél előtt beharsogják a teret. A Story Zenekar a 80-as és a 90-es évek válogatásaival érkezett és alapozta meg tíz órától a jó hangulatot. Éjfélkor pedig megkezdődött a színpompás tűzijáték is, a polgármesteri hivatal épületének tetejéről égre rajzolt látványosságot nagy tapssal értékelték az óévbúcsúztatók. A konfetti felhőben ünneplők mindez után Makszim zenéjére mulattak, és ünnepelték az újév első napját.Forrás: 24 óra
Fotó: Tatabánya Pont