<
>
<
>
Mikulás járta a várost

Bereznai Csaba alpolgármester Mikulás ruhába bújva látogatta a város intézményeit, majd az Adventi Vásár és Ablaknyitogató rendezvényre is betoppant. A nap folyamán a Szent Borbála Kórházban GyógyMikulás csalt mosolyt a beteg gyerekek arcára, a beteglátogató Mikulást a Forrás Rádió krampuszai is elkísérték.


A Mikulás, aki a hétköznapokban alpolgármester (Kattintson a képre a többi fotóért! Érdemes!)

A piros ruhás alpolgármester az újvárosi Mészöly Gedeon Óvodában kezdte körjáratát, majd a Micimackó Óvoda apróságainak osztotta szét zsákjából a finomságokat rejtő csomagokat. Az ovisok után a Huba vezér úti Idősek Napközijébe és a Fogyatékkal Élők Otthonába is ellátogatott az alpolgármester, aki az évnek ezen a napján mindig Mikulásként járja a várost. -Az öröm, amelyet ilyenkor látok a gyerekek és a felnőttek szemében egyaránt, egész évre feltölt és tudok belőle táplálkozni a hétköznapokban – mondta Bereznai Csaba alpolgármester, aki több mint húsz éve bújik Mikulás ruhába december 6-án.


(Kattintson a képre a többi fotóért! Érdemes!)

Az intézmények látogatása után, egyedülálló időseket és sokgyerekes családokat is megajándékozott, majd az Adventi Vásár és Ablaknyitogató kora esti rendezvényén is megjelent és szaloncukrot osztogatott a gyerekeknek, miután a bátrabbakat megénekeltette.


(Kattintson a képre a többi fotóért! Érdemes!)


A nap folyamán a Mikulás az Árpád téren többször is villámlátogatást tett


(Kattintson a képre a többi fotóért! Érdemes!)