<
>
<
>
Nyereményjátékot indít a T-SZOL

A Tatabányai Szolgáltató Zrt. számára fontos, hogy működésével minél elégedettebbek legyenek a fogyasztók, éppen ezért ügyfelei véleményének megismerésére nyereményjátékkal egybekötött kérdőíves felmérést indít. A részleteket sajtótájékoztatón ismertette dr. Sámuel Emese, a társaság általános igazgatója.

A kérdőívek október közepén, a távhőszámlával együtt, de külön borítékban érkeznek. A nyomtatvány ingyenesen  visszaküldhető a mellékelt válaszborítékban, vagy leadható személyesen a Fő téri ügyfélszolgálatunkon nyitvatartási időben. A kérdőíven beérkezett visszajelzéseket felhasználják a szolgáltatás minőségének javítására, például korábbi felmérések alapján került sor a Fő téri új ügyfélszolgálat korszerűsítésére és az online időpontfoglalás bevezetésére.

A kérdőívek beküldésének határideje: 2014. november 14.

A határidőre leadott kérdőívek 2014. december 4-én közjegyző jelenlétében sorsoláson vesznek részt.

Díjak:

1 db két fő részére szóló szállás Balatonlellén, apartmanban, hét éjszakára, ellátás nélkül (igénybevehető: 2015. évben a nyertes által megjelölt és a T-Szol Zrt. által jóváhagyott időpontban)

50.000.- Ft egyszeri távhőszolgáltatási díj jóváírás

25.000.- Ft egyszeri távhőszolgáltatási díj jóváírás

A kérdőívet interneten is ki lehet tölteni 2014. október 13-tól ide kattintva. Érdemes az online kitöltést választani, mert az interneten beérkezett kérdőívek beküldői között azon túl, hogy részt vesznek a nyereménysorsoláson,  a T-SZOL Zrt. egy Samsung T110 Galaxy Tab 3 tabletet is kisorsol.

A sorsoláson ügyfelenként (fogyasztási helyenként) 1 kérdőív vesz részt. Többszöri kitöltés esetén a sorsoláson az elsőként feldolgozásra került kérdőíven kívül a továbbiak érvényüket vesztik.

A sorsoláson való részvétel további feltétele, hogy a kérdőív kitöltője nem alkalmazottja a T-Szol Zrt-nek, illetve nem egy háztartásban élő közeli hozzátartozója a T-Szol Zrt. valamely dolgozójának. A nyereményjátékhoz tartozó Játékszabályzat és Adatvédelmi nyilatkozat a szolgáltató honlapján elérhető.

forrás: www.tszol.hu