<
>
<
>
Sörfesztivál Vásár

I. Tatabánya Sörfesztivál


2013. június 21-22., Árpád térInformációk
vásározók, kézművesek részére


Tisztelt Vásározók!

Idén első alkalommal kerül megrendezésre Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda közös szervezésében az I. Tatabányai Sörfesztivál elnevezésű rendezvény az Árpád téren 2013. június 21-22-én. A programokról tájékozódhat a rendezvény honlapján, vagy a lenti elérhetőségeken.
Az Árpád térre kizárólag azokat a vásározókat áll módunkban beengedni, akik a bérleti díjat előre megfizették a Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Irodában (2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1., Tel: 06-34-600-600) vagy átutalással az OTP Banknál vezetett számlaszámunkon: 11740009-20078467 a jelentkezési lapon megjelölt bérleti díj alapján. Átutalás esetén kérjük a közlemény rovatban "Sörfesztivál 2013 bérleti díja" közleményt feltüntetni. (Egyéb banki információk ide kattintva érhetők el.)
Kérjük, hogy a programok jellegéhez igazodó arculattal jelenjen meg rendezvényünkön. Az arculati elvárásokról  az alábbi elérhetőségeken tájákozódhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy saját érdekében a céggel és termékekkel kapcsolatos hatósági engedélyeket hozza Magával (ANTSZ, NAV, cégkivonat, stb.)!

A bérleti díjakról kérjük, tájékozódjon az alábbi elérhetőségeken!

A rendezvény honlapja: www.arpadter.hu/sorfesztival

A találkozásunkig is vásárokban, fesztiválokban gazdag időtöltést kívánunk!


Juhász Ildikó
rendezvényszervező

e-mail: juhasz.ildiko@tatabanya.hu
Telefon: +36 34 600 600
www.tatabanyapont.hu
www.facebook.com/tatabanyapont
www.twitter.com/tatabanyapont