<
>
<
>
Tatabányai Tavaszi Fesztivál 2018-ban is

Kínálatában és hatókörében is gazdagodott a Tatabányai Tavaszi Fesztivál programja 2018-ban. Ezúttal a tatabányai rendezvények mellett két térségi településen, Tarjánban és Környén is jelentkeznek kulturális programokkal a fesztivál időszaka alatt.

A minőség, a magas színvonal kezdetektől jellemző volt a Tatabányai Tavaszi Fesztivál rendezvényeire. Az idén egy újabb művészeti területet emelnek be a fesztivál programjába, az új cirkuszt, a Recirquel Company előadásában, amely a budapesti Művészetek Palotája produkciója.

A korábbi évekhez hasonlóan most is arra törekedtek a szervezők, hogy a látogatók a bőség zavarával küzdjenek: nemzetközi hírű művészek koncertjei, előadásai, kiállítások és színházi bemutatók várják a kultúrára éhes közönséget a több mint kéthetes fesztiválon. Olyan kitűnő előadókat köszönthetünk Tatabányán, mint Rost Andrea operaénekes, Bozsik Yvette táncművész és társulata. A rendezvényt Tatabánya Város Szimfonikus Zenekara nyitja, és Tatabánya Város Fúvószenekara zárja.

A RÉSZLETES PROGRAM ITT TALÁLHATÓ.