<
>
<
>
Tatabányán járt a Kiev City Balett társulata

2013. december 3-án telt ház előtt léptek fel a Kiev City Balett táncosai a Vértes Agorája nagytermében. A tavalyi sikerüknek köszönhetően idén ismét magyarországi turnéra indult a társulat, Tatabányán a legnépszerűbb koreográfiájukat, Csajkovszkij utolsó balettjét, A diótörőt adták elő.



A Kiev City Balett számos elismerést tudhat magáénak. A több, mint 40 főből álló csapat szakmai tudását mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy Oroszország és Ukrajna legjobb mestereinek tanítványai alkotják a csapatot, akik csak egy hosszas előválogatás után lehettek tagjai ennek a neves együttesnek.

A tánctársulat hazai szereplői mellett a külföldről (Japán, USA, Grúzia,) érkezett legkiválóbb táncos szólisták közreműködnek az együttesben, akik nívós nemzetközi balett versenyeken is bizonyították rátermettségüket.



Ha valaki lemaradt róla, annak jó hír, hogy év végéig a Kiev City Balett több hazai városban is fellép. Aki pedig a Diótörőt Tatabányán szeretné megnézni, annak is szerencséje lehet, hiszen a Vértes Agorájában 2013. december 27-én megtekintheti a Silhouette Balett Együttes előadásában.




Tatabánya Pont bemutatja:

Adventi Vásár és
Ablaknyitogató
2017.12.03. - 12.23.

KATTINTSON IDE!






 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím: