<
>
<
>
Újra nyitott az INTERSPAR

Tágas és világos terek, hatalmas, árukészlet, folyamatos akciók. 2017. november utolsó napján nyitotta meg újra kapuit az INTERSPAR Tatabányán. A Győri úti hipermarket a harmadik átalakított INTERSPAR Magyarországon, melyet kevesebb, mint fél év alatt korszerűsítettek. A 2,5 milliárd forintos fejlesztés során az épület új homlokzatot, teljesen felújított, modern belsőteret, energiatakarékos villanyellátást és környezetbarát hűtőközeget kapott.

A tágas vásárlótérbe mozgó járda szállítja a vevőket, ahol a logikusan felépített árusorrend kényelmes és egyszerű vásárlást biztosít a látogatóknak. A food részleg piaci hangulata mellett az innovatív önkiszolgáló kasszák is újdonságul szolgálhatnak a vásárlóknak. Azonban nem csak a belteret alakították át a vevők kényelmét szem előtt tartva. A megújult tatabányai INTERSPAR több mint 20 ezer, a kor igényeinek megfelelő termékkel, széles kínálattal várja vásárlóit. Ezen felül a SPAR új szolgáltatási közül mostantól Tatabányán is látogatható a SPAR to Go étterem, amely friss, helyben készült ételekkel várja a bevásárlóközpontba látogatókat.

Az üzletet 2017. november 29-én, ünnepélyes keretek között adták át a SPAR Magyarország vezetői, Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár, Schmidt Csaba polgármester és Bencsik János országgyűlési képviselő részvételével.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. folyamatosan terjeszkedik az országban, így már összesen 493 üzlettel rendelkezik és több, mint 13 000 dolgozónak ad munkát a térségben. A bevásárlóközpont a bővítések mellet a kor igényeinek megfelelő felszereléssel és kínálattal várja a vevőit. Maczelka Márk a SPAR kommunikációs vezetője a megnyitón hangsúlyozta: „A vevők sokkal igényesebb fogyasztóvá váltak, ezért a SPAR stratégiája az, hogy új áruházak nyitása mellett, a viszonylag régen megnyitott áruházait is folyamatosan modernizálja a legkorszerűbb technológiák integrálásával.”
Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a tatabányai INTERSPAR november 30-tól ismét tárt kapukkal és szenzációs karácsonyi akciókkal várja vásárlóit.


Fotó: Szutter Levente - Tatabánya Pont
Szöveg: Barkaszi Gabriella - Tatabánya Pont