<
>
<
>

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük Tatabánya Városközpont honlapján. A város Fő tere 2012-ben és 2013-ban megújult. Azóta egy egységesen kezelt, igényesen átépített, programokkal színesített városközponttal találkozhatnak a Tatabánya központjába látogatók. A városközpont eseményeinek, valamint a Fő tér és környékén található üzletek bemutatására jött létre ez az oldal.

Tisztelettel:
A Tatabánya Városközpont portál üzemeltetője, a Tatabánya Pont

0000-00-00 00:00:00

Az Egészséges Tatabányáért Program újabb eleme indult el a Városháza tanácstermében Dr. Kádár György kardiológus Egészségórájával, ahol a megjelenteket Schmidt Csaba polgármester köszöntötte 2013. március 27-én. Az előadáson megismerhettük többek között a szív és érrendszeri betegségek főbb rizikófaktorait, megtudhattuk hogyan csökkenthető a szívinfarktus veszélye, és mit tehetünk szívünk egészségéért.


Dr. Kádár György kardiológus előadása

0000-00-00 00:00:00

A Közművelődés Háza felújítási munkálatainak befejezésével elkészült A Vértes Agorája új, korszerű épülete. Az intézmény, mely Tatabánya és tágabb földrajzi környezete kulturális, közművelődési és közösségi életét hivatott szervezni, 2013 áprilisának első hétvégéjén nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.


Somló Tamás (fotó: www.somlotamas.hu)

0000-00-00 00:00:00

Kristen Stewart és Sam Riley főszereplésével Az úton című film tatabányai bemutatójával indul a Művészkedd(j) programsorozat a MiMozinkban. Jenei István, a filmszínház vezetője elmondta, hogy a korábban digitális rendszerre átállt mozi új technikája teszi lehetővé, hogy a filmkínálatot bővítsék, így 2013 áprilisától művészfilmek is megtekinthetők a tatabányai Vértes Centerben található moziban.


Az úton (forrás: Pinterest - On The Road)

0000-00-00 00:00:00

Tatabánya városközpontjában, A Vértes Agorája előtt sétálva mindenkinek szembetűnhet egy nagy doboz. Ez a nagy rejtély.

0000-00-00 00:00:00

Tatabánya Önkormányzata a tatabányaiak életminőségének javításáért elindította az Egészséges Tatabányáért Programot, mely mindenkinek lehetőséget kíván teremteni az egészséges életmód "megtanulására", a betegségek megelőzésére, kiszűrésére, valamint az egészségfejlesztésre. A program több elemből áll, ilyen például az "Egészségóra a Fő téren" előadássorozat. Az első egészségóra témája a szív- és érrendszeri betegségek, illetve azok megelőzése, tévhiedelmek a szív- és érrendszeri betegségek kockázati tényezőivel kapcsolatban. Az első előadó Dr. Kádár György kardiológus lesz.
Tatabánya Pont bemutatja:

Tatabányai Malacságok
és Kolbásztöltő Verseny


Ideiglenes
autóbusz helyijárati menetrendváltozás
2018. február 9-én 14 órától -
11-én 18 óráig
KATTINTSON! 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím: